Hem > Utskrift > Säker utskrift med ett USB-minne

Säker utskrift med ett USB-minne

Med USB-lagrad utskrift kan du spara data för säker utskrift till ett USB-minne och skriva ut dem senare genom att ange ett lösenord på skrivarens kontrollpanel.
OBS

Krav på USB-minnet:

• Lagringsstorlek: 8 GB eller mer (8 GB till 16 GB rekommenderas)
  • Format: FAT32/exFAT

Mer information om inställningar för skrivardrivrutinen imageimage Närliggande information

1. Anslut USB-minnet till USB-porten (bak).
    image
  2. Tryck på image.
  3. Tryck på image[Inställningar]>[Alla inställn.]>[Skrivare]>[Plats för lagring av jobb] på skrivarens kontrollpanel.
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställn.] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  4. Tryck på [USB-minne(bakre port)].
    Följ uppmaningen på LCD-skärmen för start av USB-minnet.
    OBS
    När du ändrar platsen där utskriften ska sparas raderas alla sparade data om utskrifter, teckensnitt, makron och flöden i skrivarens minne.
  5. Håll [OK] intryckt i två sekunder för att starta.
    Skrivaren startar om så att funktionen USB-lagrad utskrift aktiveras.
    OBS
    När skrivaren startar om för att aktivera funktionen USB-lagrad utskrift raderas makro-, flödesdata och teckensnittsdata från USB-minnet.
  6. I skrivardrivrutinens egenskaper konfigurerar du inställningarna för säker utskrift och väljer sedan utskriftskommandot i programmet.
  7. Svep till vänster eller höger på maskinens kontrollpanel eller tryck på image eller image för att visa alternativet [Säker utskrift] och tryck sedan på [Säker utskrift].
  8. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa användarnamnen och tryck sedan på ditt användarnamn.
  9. Ange ditt fyrsiffriga lösenord och tryck sedan på [OK].
  10. Bläddra upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa utskriftsjobbet och tryck sedan på det.
  11. Ange det antal kopior som önskas och tryck sedan på [OK].
  12. Tryck på [Start].

Skrivaren skriver ut datauppgifterna och raderar utskriften från USB-minnet.

VIKTIGT
Koppla INTE loss USB-minnet från USB-porten (bak) förrän skrivaren har slutat skriva ut.