Hem > Introduktion till maskinen > In-/utgångsportarna på din skrivare

In-/utgångsportarna på din skrivare

In-/utgångsportarna sitter på skrivarens baksida och framsida.

image

1. LINE-uttag (för MFC-modeller)
  2. EXT-uttag (för MFC-modeller)
  3. USB-port (fram)
  4. LAN-port (för nätverksmodeller)
  5. USB-port
  6. USB-port (bak)

När du ansluter USB- eller Ethernet-kabeln följer du instruktionerna i programvarans/drivrutinens installationsprogram.

För att installera den drivrutin och programvara som krävs för att använda maskinen går du till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.