Faxberichten naar uw computer overzetten

1. Controleer of de software en drivers op uw computer zijn geïnstalleerd en schakel vervolgens PC-FAX Ontvangen op uw computer in.
    Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • (Windows 7)

In het image (start)-menu selecteert u Alle Programma's>Brother>Brother Utilities.

Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet gedaan). Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Ontvangen.

• (Windows 8.1 en Windows 10)

Klik op image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Ontvangen.

2. Zorg ervoor dat u [PC-Fax ontv.] op het apparaat hebt ingesteld.
    Als er zich faxen in het geheugen van het apparaat bevinden wanneer u PC-Fax Ontvangen installeert, geeft de LCD [Fax|21H,D2H|PC zenden?] weer.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Om alle faxen naar uw computer over te brengen, drukt u op [Ja].
    • Om af te sluiten en de faxen in het geheugen te bewaren, drukt u op [Nee].
  4. Druk op image.