Home > Problemen oplossen

Problemen oplossen

Gebruik dit hoofdstuk om typische problemen op te lossen die u bij gebruik van uw apparaat kunt tegenkomen. U kunt de meeste problemen zelf oplossen.

BELANGRIJK

Voor technisch hulp neemt u contact op met de klantenservice van Brother of met uw lokale Brother-leverancier.

Wanneer u verbruiksartikelen gebruikt die niet afkomstig zijn van Brother, kan dit invloed hebben op de afdrukkwaliteit, de prestaties van de hardware en de betrouwbaarheid van het apparaat.

image

Ga voor aanvullende informatie naar support.brother.com.

Controleer eerst de volgende punten:

• Het netsnoer van het apparaat is correct aangesloten en het apparaat is ingeschakeld.
  • Alle beschermingsmateriaal werd verwijderd.
  • Het papier zit correct in de papierlade.
  • De interfacekabels zijn goed aangesloten op het apparaat en de computer, of de draadloze verbinding is zowel op het apparaat als uw computer ingesteld.
  • Onderhouds- en foutmeldingen

Als u met de controles het probleem niet hebt opgelost, identificeer dan het probleem en imageimage Verwante informatie