Hem > Kopiering > Göra N på 1-kopior med funktionen Sidlayout

Göra N på 1-kopior med funktionen Sidlayout

Kopieringsfunktionen N på 1 sparar papper genom att kopiera två eller fyra sidor av ditt dokument på en sida av kopian.
image

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Kopiering].
  3. Ange antal kopior.
  4. Tryck på image[Alternativ]>[Sidlayout].
  5. Svep uppåt eller nedåt, eller tryck på image eller image för att visa alternativen och tryck sedan på önskat alternativ.
    Alternativ
    Beskrivning

2 på 1 (stående)

image

2 på 1 (liggande)

image

4på1(stående)

image

4på1(liggande)

image
  6. Tryck på [OK] när du är klar. (Om knappen [OK] visas.)
  7. Tryck på [Start].

Om du placerade dokumentet i dokumentmataren skannar maskinen sidorna och börjar skriva ut.

8. Upprepa följande steg för varje sida av dokumentet om du använder kopieringsglaset:
    • Placera nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på [Fortsätt] för att skanna sidan.
    • När alla sidor har skannats trycker du på [Stäng] för att avsluta.

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Kopiering].
  3. Ange antal kopior.
  4. Tryck på [Alternativ]>[Sidlayout].
  5. Svep uppåt eller nedåt, eller tryck på image eller image för att visa alternativen och tryck sedan på önskat alternativ.
    Alternativ
    Beskrivning

2 på 1 (stående)

image

2 på 1 (liggande)

image

4på1(stående)

image

4på1(liggande)

image
  6. Tryck på [OK] när du är klar. (Om knappen [OK] visas.)
  7. Tryck på [Start].

Om du placerade dokumentet i dokumentmataren skannar maskinen sidorna och börjar skriva ut.

8. Upprepa följande steg för varje sida av dokumentet om du använder kopieringsglaset:
    • Placera nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på [Fortsätt] för att skanna sidan.
    • När alla sidor har skannats trycker du på [Stäng] för att avsluta.