Hem > Kopiering > Avbryt ett utskriftsjobb med ett kopieringsjobb

Avbryt ett utskriftsjobb med ett kopieringsjobb

Relaterade modeller:MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Avbryt det aktuella utskriftsjobbet för att göra akuta kopior.
OBS

Den här funktionen kan inte avbryta utskrift av mottagna fax. Skrivaren kan avbryta följande jobb:

• utskriftsjobb från din dator eller mobila enheter
  • kopieringsjobb
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Kopiering].
  3. Ange antal kopior.
  4. Tryck på [Avbryt].
  5. Tryck på [Start].

Om du placerade dokumentet i dokumentmataren skannar maskinen sidorna och börjar skriva ut.

6. Upprepa följande steg för varje sida av dokumentet om du använder kopieringsglaset:
    • Placera nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på [Fortsätt] för att skanna sidan.
    • När alla sidor har skannats trycker du på [Stäng] för att avsluta.
  7. När maskinen har skrivit ut kopior trycker du på [Avbryt] för att starta om det väntande utskriftsjobbet.