Lägg till genvägar

Du kan lägga till de inställningar för fax, kopiering, skanning, Web Connect och appar som du använder mest genom att spara dem som dina snabbval. Du kan senare trycka på snabbvalet för att tillämpa dessa inställningar istället för att ange dem manuellt igen.
image

Vissa snabbvalsmenyer är kanske inte tillgängliga beroende på modell.

Dessa anvisningar beskriver hur du lägger till ett snabbval för kopiering. Stegen för att lägga till ett snabbval för fax, skanning, Web Connect eller appar är mycket lika.

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Tryck på image [Genvägar]. (Om image [Genvägar] visas.)
  2. Tryck på en flik.
    image
    Svep om du vill visa fliken.
  3. Tryck på valfri image för att lägga till ett nytt snabbval.
  4. Tryck på [Kopiering].
  5. Tryck på önskad förinställning för kopiering.
  6. Tryck på image[Alternativ].
  7. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa de tillgängliga inställningarna och tryck sedan på den inställning som du vill ändra.
  8. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa de tillgängliga alternativen för inställningen och tryck sedan på det alternativ du önskar.
    Upprepa dessa två steg tills du har valt alla inställningar och alternativ du önskar.
  9. När du är klar med dina ändringar av inställningarna, så trycker du på [OK]. (Om knappen [OK] visas.)
  10. Tryck på [OK].
  11. Läs igenom och bekräfta vald lista över inställningar som visas och tryck sedan på [OK].
  12. Ange ett namn för snabbvalet via LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Tryck på image [Genvägar]. (Om image [Genvägar] visas.)
  2. Tryck på en flik.
    image
    Svep om du vill visa fliken.
  3. Tryck på valfri image för att lägga till ett nytt snabbval.
  4. Tryck på [Kopiering].
  5. Tryck på > om du vill få åtkomst till förinställda kopieringsinställningar.
  6. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa tillgängliga kopieringsinställningar och tryck sedan på den kopieringsinställning du önskar.
  7. Tryck på [Alternativ].
  8. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa de tillgängliga inställningarna och tryck sedan på den inställning som du vill ändra.
  9. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa de tillgängliga alternativen för inställningen och tryck sedan på det alternativ du önskar.
    Upprepa dessa två steg tills du har valt alla inställningar och alternativ du önskar.
  10. När du är klar med dina ändringar av inställningarna, så trycker du på [OK]. (Om knappen [OK] visas.)
  11. Tryck på [Spara som genväg].
  12. Läs igenom och bekräfta vald lista över inställningar som visas och tryck sedan på [OK].
  13. Ange ett namn för snabbvalet via LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].