Ändra eller ta bort genvägar

image

Du kan inte ändra ett snabbval för Web Connect eller appar. Om du vill ändra snabbvalet ska du radera det och sedan lägga till ett nytt snabbval.

1. Tryck på image [Genvägar]. (Om image [Genvägar] visas.)
  2. Tryck på en flik så visas det snabbval du vill ändra.
    image
    Svep om du vill visa fliken.
  3. Tryck på det snabbval som du vill ändra.

Inställningarna för det snabbval du valt visas.

image
    Om du vill ta bort snabbvalet eller redigera namnet håller du ned snabbvalet tills alternativen visas och sedan följer du menyerna på skärmen.
  4. Tryck på [Alternativ].
  5. Ändra vid behov inställningarna för snabbvalet.
  6. Tryck vid behov på [OK].
  7. Tryck på [Spara som genväg] när du är klar.
  8. Läs igenom och bekräfta vald lista över inställningar som visas och tryck sedan på [OK].
  9. Gör något av följande:
    • Tryck på [Ja] för att skriva över snabbvalet.

• Tryck på [Nej] för att ange ett nytt snabbvalsnamn om du inte vill skriva över snabbvalet.

Tryck på valfri image för att lägga till ett nytt snabbval.

Ange ett nytt namn via LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].

image
      För att redigera namnet håller du image intryckt och raderar aktuellt namn.