Tilldela en genväg till ett ID-kort

Relaterade modeller:MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Du kan tilldela ditt ID-kort en skrivargenväg. När du håller ditt ID-kort över skrivarens NFC-symbol visas din personliga genväg automatiskt på pekskärmen.
image
  • Du kan inte använda samma ID-kort för olika genvägar.
  • Om du vill använda ID-kortet för en annan genväg ska du först avregistrera kortet och sedan registrera det med den nya genvägen.
  1. Tryck på fliken med den genväg som du vill tilldela ID-kortet.
  2. Tryck på och håll ned genvägen tills alternativen visas.
  3. Tryck på [Registrera Kort/NFC].
  4. Håll ID-kortet över NFC-symbolen.
  5. Tryck på [Registrera].
    Genvägen har tilldelats ID-kortet.