Lägga till din maskin i PC-FAX-mottagningsenheter (Windows)

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Om du har installerat din maskin enligt anvisningarna på skärmen ska din maskin vara klar att använda.

1. Dubbelklicka på ikonen image (PC-Fax Receive (Klar)) i aktivitetsfältet.
    Fönstret PC-FAX Receive öppnas.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Enhet>Lägg till.
    image
  4. Välj rätt anslutningsmetod.
    Välj din maskin från de automatiska sökresultaten nedan.
    En lista över anslutna maskiner visas. Välj den maskin du vill ha. Klicka på OK.
    Ange din maskin med IP-adress
    Ange maskinens IP-adress i fältet IP-adress och klicka sedan på OK.
  5. Ange det nya namnet i fältet Ange ditt PC-visningsnamn (max 15 tecken) för att ändra datornamnet som visas på maskinens LCD-skärm.
  6. Klicka på OK.