Ställ in PC-FAX ta emot på din dator (Windows)

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Dubbelklicka på ikonen image (PC-Fax Receive (Klar)) i aktivitetsfältet.
    Fönstret PC-FAX Receive öppnas.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Konfigurera vid behov dessa alternativ:
    Inställningar
    Konfigurera att starta PC-FAX Receive automatiskt när du startar Windows.
    Spara
    Konfigurera sökvägen för att spara PC-FAX-filer och välj dokumentformat.
    Överför till
    Konfigurera sökvägen till servern och välj alternativet för automatisk eller manuell överföring(endast tillgängligt för administratörer).
    Enhet
    Välj den maskin där du vill ta emot PC-FAX-filer.
    Lås (endast tillgängligt för administratörer)
    Begränsa användare som inte har administratörsrättigheter från att konfigurera inställningsalternativen som visas ovan.
    image
  4. Klicka på OK.