Köra Brothers PC-FAX-mottagning på din dator (Windows)

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Om PC-FAX-mottagning är inaktiverat på skrivaren aktiverar du inställningen innan du försöker köra PC-FAX-mottagning.

Information om hur du aktiverar den här funktionen finns i imageimage Närliggande information: Konfigurera PC-FAX-mottagning med webbaserad hantering

image
Vi rekommenderar att du markerar kryssrutan Starta PC-FAX Receive när datorn startas så att programvaran kör automatiskt och överför eventuella fax när du sätter på datorn.
  1. Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt).
  2. Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.
  3. Bekräfta meddelandet och klicka på Ja.
    Fönstret PC-FAX Receive öppnas. Ikonen image (PC-Fax Receive (Klar)) visas även i datorns aktivitetsfält.