Hur Brother-maskinen tar emot ett Internetfax (I-Fax)

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

När Brother-maskinen tar emot ett inkommande I-Fax skrivs det ut automatiskt. Vi rekommenderar att du använder kontrollpanelen eller Webbaserad hantering för att konfigurera följande tillval för att ta emot ett I-Fax:

• Auto Polling (Autopollning)
  • Polling Frequency (Pollningsfrekvens)
  • Print Mail Header (Skriv ut e-postrubrik)
  • Delete/Read Receive Error Mail (Radera/läs mottagen felaktig e-post)
  • Send Delivery Notification(Receive) (Sänd läskvitto (mottag))
image

E-postmeddelanden kan tas emot på två olika sätt:

• Via POP3/IMAP4-hämtning i regelbundna intervaller
  • Via POP3/IMAP4-hämtning som startas manuellt

Vid användning av POP3/IMAP4-mottagning pollar maskinen e-postservern för att ta emot data. Polling kan ske vid förutbestämda intervaller (du kan t.ex. konfigurera maskinen att polla e-postservern var tionde minut) eller så kan du polla servern manuellt.

image
  • Om din maskin börjar ta emot e-postdata visas [Mottagning] på LCD-skärmen. E-postmeddelandet skrivs ut automatiskt.
  • Om papperet tar slut i maskinen när data tas emot sparas mottagna data i maskinens minne. Dessa data skrivs ut automatiskt när pappersfacket har fyllts på med papper.
  • När funktionen tillfällig faxbackup är aktiverad på kontrollpanelen kommer data som kommer in att sparas under en viss tid.
  • Om det mottagna e-postmeddelandet inte är oformaterad text, eller om den bifogade filen inte är i TIFF-F-format, kommer följande felmeddelande att skrivas ut: ”INGET STÖD FÖR BIFOGAT FILFORMAT”.
  • Om det mottagna e-postmeddelandet är för stort kommer följande felmeddelande att skrivas ut: ”E-POSTFILEN ÄR FÖR STOR”.
  • Om Delete/Read Receive Error Mail (Radera/läs mottagen felaktig e-post) är On (På) (standard), kommer det felaktiga meddelandet att raderas från e-postservern automatiskt.