Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Faxa via Internet (I-Fax)

Faxa via Internet (I-Fax)

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Med Internetfax (I-Fax) kan du skicka och ta emot faxdokument via internet. Dokumenten överförs som bifogade TIFF-F-filer i e-postmeddelanden. Datorn kan sända och ta emot dokument så länge som den har ett program som kan skapa och visa TIFF-F-filer installerat. Du kan använda valfritt program som kan skapa och visa TIFF-F-filer. Dokument som skickas via maskinen konverteras automatiskt till formatet TIFF-F. För att skicka och ta emot meddelanden till och från din maskin måste datorns e-postprogram ha stöd för MIME (Multipurpose Internet Mail Extensions).

image
  1. Avsändare
  2. Internet
  3. Mottagare
  4. E-postserver
image
  • I-Fax har endast stöd för att skicka och ta emot dokument i formatet Letter eller A4 och i svartvitt.