Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Faxa via Internet (I-Fax) > Konfigurera Brother-maskinen för e-post eller Internetfax (I-Fax)

Konfigurera Brother-maskinen för e-post eller Internetfax (I-Fax)

Innan du använder I-Fax måste du konfigurera Brother-maskinen så att den kommunicerar med nätverket och e-postservern. Du kan konfigurera dessa objekt med maskinens kontrollpanel eller Webbaserad hantering. Se till att följande objekt har konfigurerats på maskinen:

• IP-adress (Om du redan använder din maskin i nätverket, maskinens IP-adress har konfigurerats rätt.)
  • E-postadress
  • SMTP, POP3, IMAP4-serveradress/port/autentiseringsmetod/krypteringsmetod/verifiering av servercertifikat
  • Brevlådenamn och lösenord

Kontakta systemadministratören om du är osäker på något av alternativen.