Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Konfigurera sändningsgrupper

Konfigurera sändningsgrupper

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
En massändningsgrupp kan lagras i adressboken. Det ger dig möjlighet att skicka samma fax till flera faxnummer.

Lagra faxnummer i adressboken och lägg till dem i en massändningsgrupp efter behov.

Tillämpliga modeller

Max. antalet grupper

Max. antal i en grupp

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

20

299

1. Tryck på image [Fax]>[Adress bok].
  2. Gör följande steg:
    1. Tryck på [Redigera]>[Skapa grupper]>[Namn].
    2. Ange gruppnamnet (upp till 16 tecken) genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
    3. Tryck på [Lägg t/ta bort].
    4. Lägg till adressboksnummer i gruppen genom att trycka på dem för att visa en kryssmarkering och sedan trycka på [OK].
    5. Läs igenom och bekräfta den lista över valda namn och nummer som visas och tryck sedan på [OK] för att spara gruppen.
    Upprepa dessa steg om du vill lagra ytterligare en grupp för gruppsändning.