Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Lagra faxnummer > Ändra eller radera namn eller nummer i adressboken

Ändra eller radera namn eller nummer i adressboken

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Tryck på image [Fax]>[Adress bok]>[Redigera].
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på [Ändra] för att redigera namn eller fax- eller telefonnummer.

Dra uppåt eller nedåt, eller tryck på image eller image för att visa det nummer som du vill ändra, och tryck sedan på detta.

• Tryck på [Namn] för att ändra namnet. Ange det nya namnet (upp till 16 tecken) genom att använda LCD-skärmen och sedan trycka på [OK].
      • Tryck på [Adress] för att ändra det första fax- eller telefonnumret. Ange det nya fax- eller telefonnumret (upp till 20 siffror) genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].

Tryck på [OK] för att avsluta.

image

Hur matas text in:

Tryck på image eller image för att placera markören vid felaktigt tecken och tryck sedan på image för att ändra tecknet.

Ange det nya tecknet.

• Tryck på [Ta bort] för att radera nummer.
      • Välj de fax- eller telefonnummer som du vill ta bort genom att trycka på dem för att visa en kryssmarkering och tryck sedan på [OK].