Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Konfigurera sändningsgrupper > Lägga till eller ta bort en sändningsgruppsmedlem

Lägga till eller ta bort en sändningsgruppsmedlem

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Tryck på image [Fax]>[Adress bok]>[Redigera]>[Ändra].
  2. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa gruppen du önskar och tryck sedan på gruppnamnet.
  3. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa alternativet [Lägg t/ta bort] och tryck sedan på [Lägg t/ta bort].
  4. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa det nummer du vill lägga till eller ta bort.
  5. Gör följande för varje nummer som du vill ändra:
    • Tryck på kryssrutan vid numret för att markera det och lägga till ett nummer i gruppen.
    • Tryck på kryssrutan vid numret för att ta bort markeringen och ta bort ett nummer från gruppen.
  6. Tryck på [OK].
  7. Tryck på [OK].
  8. Tryck på image.