Ställa in lösenordet för inställningslåset

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställningar]>[Allmän inställ]>[Inställn.lås].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Ange ett fyrsiffrigt nummer för lösenordet.
  3. Tryck på [OK].
  4. När [Bekräfta:] visas på LCD-skärmen anger du lösenordet igen.
  5. Tryck på [OK].
  6. Tryck på image.

MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Tryck på image [Admininställningar].
  2. Skriv in det nuvarande administratörslösenordet och tryck sedan på [OK].
  3. Tryck på [Lösenord].
  4. Skriv in det nuvarande administratörslösenordet på nytt och tryck sedan på [OK].
  5. Skriv lösenordet som du vill använda (8 till 32 tecken) och tryck sedan på [OK].
    image
    Lösenordet gäller även för andra [Admininställningar] funktioner och inloggning till webbaserad hantering.
  6. När LCD-skärmen visar [Bekräfta] anger du lösenordet igen och trycker sedan på [OK].
  7. Gör ditt val när skrivaren uppmanar dig att välja nästa steg.
  8. Tryck på image.