Hem > Introduktion till maskinen > Ange text på skrivaren

Ange text på skrivaren

• När du behöver skriva in text på skrivaren visas tangentbordet på LCD-skärmen.
  • Vilka tecken som finns tillgängliga kan variera från land till land.
  • Tangentbordets layout kan skilja sig beroende på den funktion som du utför.
  • Tangentbordsdisplayen kan variera beroende på modell.
image
  • (DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN) Tryck på image för att växla mellan bokstäver, siffror och specialtecken.
  • (MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Välj bokstäver, siffror och specialtecken genom att trycka på image.
  • Tryck på image för att växla mellan stora och små bokstäver.
  • Tryck på image eller image för att flytta markören åt vänster eller höger.
  • Infoga mellanslag
  • Tryck på [Mellanslag] eller image för att infoga ett mellanslag.
  • Göra korrigeringar
  • Om du har angett ett tecken felaktigt och vill ändra det trycker du på image eller image för att flytta markören till det felaktiga tecknet. Tryck sedan på image. Ange korrekt tecken.
  • För att infoga ett tecken trycker du på image eller image för att flytta markören till önskad plats och matar sedan in tecknet.
  • Tryck på image för varje tecken som du vill radera, eller håll image intryckt för att radera alla tecken.