Hjem > Kopiere > Lage N i 1-kopier med sideoppsettsfunksjonen

Lage N i 1-kopier med sideoppsettsfunksjonen

N i 1-kopieringsfunksjonen sparer papir ved å kopiere to eller fire sider av dokumentet på én side av kopien.
image

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Legg i dokumentet.
  2. Trykk på image [Kopi].
  3. Angi antall kopier.
  4. Trykk på image[Alternativer]>[Sideoppsett].
  5. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise alternativene, og trykk deretter på alternativet du vil bruke.
    Alternativ
    Beskrivelse

2 i 1(stående)

image

2 i 1(liggende)

image

4i1(stående)

image

4i1(liggende)

image
  6. Når du er ferdig, trykker du på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
  7. Trykk på [Start].

Hvis du legger dokumentet i den automatiske dokumentmateren, skanner maskinen sidene og begynner å skrive ut.

8. Hvis du bruker skannerglassplaten, gjentar du følgende trinn for hver side av dokumentet:
    • Legg neste side på skannerglassplaten og trykk deretter på [Fortsett] for å skanne siden.
    • Trykk på [Avslutt] når du har skannet alle sidene.

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Legg i dokumentet.
  2. Trykk på image [Kopi].
  3. Angi antall kopier.
  4. Trykk på [Alternativer]>[Sideoppsett].
  5. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise alternativene, og trykk deretter på alternativet du vil bruke.
    Alternativ
    Beskrivelse

2 i 1(stående)

image

2 i 1(liggende)

image

4i1(stående)

image

4i1(liggende)

image
  6. Når du er ferdig, trykker du på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
  7. Trykk på [Start].

Hvis du legger dokumentet i den automatiske dokumentmateren, skanner maskinen sidene og begynner å skrive ut.

8. Hvis du bruker skannerglassplaten, gjentar du følgende trinn for hver side av dokumentet:
    • Legg neste side på skannerglassplaten og trykk deretter på [Fortsett] for å skanne siden.
    • Trykk på [Avslutt] når du har skannet alle sidene.