Hjem > Kopiere > Forstørre eller redusere kopierte bilder

Forstørre eller redusere kopierte bilder

Velg et forstørrelses- eller reduksjonsforhold for å endre størrelse på kopierte data.
image
  1. Legg i dokumentet.
  2. Trykk på image [Kopi].
  3. Angi antall kopier.
  4. Trykk på [Alternativer]>[Øke/Redusere].
  5. Trykk på ønsket alternativet.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du velger [Forstørr] eller [Reduser], trykk på forstørrelses- eller forminskningsforholdet du ønsker.
    • Hvis du velger [Definer(25-400 %)], trykk på image(tilbake-tast) for å slette det viste prosenttallet, eller trykk på image for å flytte markøren, og angi deretter et forstørrelses- eller reduksjonsforhold fra [25] til [400].

Trykk på [OK].

• Hvis du har valgt [100%] eller [Auto], kan du gå til neste trinn.
    image
    • [Auto] stiller inn maskinen til å beregne forminskningsforholdet som best passer størrelsen på papiret.

• [Auto] er kun tilgjengelig når ADF-en brukes.

7. Når du er ferdig, trykker du på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
  8. Trykk på [Start].