Hjem > Kopiere > Kopiere begge sider av papiret (2-sidig)

Kopiere begge sider av papiret (2-sidig)

Reduser mengde papir du bruker ved å kopiere på begge sider av papiret.
  • Du må velge et oppsett for 2-sidig kopiering fra følgende alternativer før du kan starte 2-sidig kopiering.
  • Oppsettet til det originale dokumentet ditt bestemmer hvilket oppsett for 2-sidig kopiering du bør bruke.
  • Til viktige eller skjøre dokumenter må du bruke maskinens skannerglass, ikke ADF.

• For å bruke den automatiske 2-sidige kopieringsfunksjonen, må du mate du dokumentet inn i ADF-en.
  • Når du manuelt tar 2-sidige kopier fra et 2-sidig dokument, skal du bruke skannerglassplaten.
  • Velg papirstørrelsen A4 når du bruker alternativet for 2-sidig kopiering.
Stående
2-sidig til 2-sidig
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved langsiden)
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved kortsiden)
image
Liggende
2-sidig til 2-sidig
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved langsiden)
image
1-sidig til 2-sidig (vend ved kortsiden)
image
  1. Legg i dokumentet.
    MERK
    • (For MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Legg det 2-sidige dokumentet inn i ADF-en. Hvis du bruker skannerglassplaten for ditt 2-sidige dokument, velg [1-si.⇒2-si.]-alternativet.
    • (For DCP-L5510DW) Legg det 2-sidige dokumentet på skannerglasset.
  2. Trykk på image [Kopi].
  3. Angi antall kopier.
  4. Trykk på [Alternativer]>[Tosidig kopi].
  5. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du ønsker å lage 2-sidige kopier av et 2-sidig dokument, trykker du på [2-si.⇒2-si.].

• Følg disse trinnene for å ta 2-sidige kopier fra et 1-sidig dokument:

1. For å endre layoutalternativene, trykk på [Oppsett] og trykk deretter på [Langsidevending] eller [Kortsidevending].
      2. Trykk på [1-si.⇒2-si.].
    MERK
    (For DCP-L5510DW) Du kan ikke bruke ADF hvis du velger [2-si.⇒2-si.]. Bruk skannerglassplaten.
  6. Når du er ferdig, trykker du på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
  7. Trykk på [Start].

Hvis du legger dokumentet i den automatiske dokumentmateren, skanner maskinen sidene og begynner å skrive ut.

8. Hvis du bruker skannerglassplaten, gjentar du følgende trinn for hver side av dokumentet:
    image
    • For et 2-sidig dokument, snu arket over langs den lange kanten for å skanne den andre siden.

• Legg neste side på skannerglassplaten og trykk deretter på [Fortsett] for å skanne siden.
    • Trykk på [Avslutt] når du har skannet alle sidene.