Hjem > Kopiere > Kopiere en side av papiret (1-sidig)

Kopiere en side av papiret (1-sidig)

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Kontroller at du har matet inn riktig papirstørrelse i papirmagasinet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Legg dokumentet med forsiden opp i ADF.

(Ved kopiering av flere sider, anbefaler vi at ADF brukes.)

image
    • Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglassplaten.
      image
    MERK

Til viktige eller skjøre dokumenter må du bruke maskinens skannerglass, ikke ADF.

3. Trykk på image [Kopi].
    LCD-skjermen viser:
    image
  4. Endre om nødvendig kopieringsinnstillingene.
    • image (Antall kopier)

Angi antall kopier på én av følgende måter:

• Trykk på image eller image på LCD-skjermen.
      • Trykk på image for å vise talltastaturet på LCD-skjermen, og angi deretter antall kopier. Trykk på [OK].
    • image[Alternativer]

Trykk på image for å endre kopieringsinnstillingene kun for neste kopi.

• Når du er ferdig, trykker du på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
      • Når du har valgt nye alternativer, kan du lagre dem ved å trykke på knappen [Lagre som en snarvei].
    image
    • Gjeldende innstilling

Trykk på følgende visningsområde for å endre disse innstillingene kun for neste kopi. Hvilket ikon som vises, varierer avhengig av modellen.

• image [Kvalitet]
      • image [Skuff til]
      • image [Øke/Redusere]
  5. Trykk på [Start].
    image
    Stopp kopieringen ved å trykke på image.

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Kontroller at du har matet inn riktig papirstørrelse i papirmagasinet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Legg dokumentet med forsiden opp i ADF.

(Ved kopiering av flere sider, anbefaler vi at ADF brukes.)

image
    • Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglassplaten.
      image
    MERK

Til viktige eller skjøre dokumenter må du bruke maskinens skannerglass, ikke ADF.

3. Trykk på image [Kopi].
    LCD-skjermen viser:
    image
  4. Endre om nødvendig kopieringsinnstillingene.
    • image (Antall kopier)

Angi antall kopier på én av følgende måter:

• Trykk på image eller image på LCD-skjermen.
      • Trykk på image for å vise talltastaturet på LCD-skjermen, og angi deretter antall kopier. Trykk på [OK].
    • [Alternativer]

Trykk på image for å endre kopieringsinnstillingene kun for neste kopi.

• Når du er ferdig, trykker du på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
      • Når du har valgt nye alternativer, kan du lagre dem ved å trykke på knappen [Lagre som en snarvei].
    image
    • Hurtigkopi

Trykk på > for å åpne de forhåndsinnstilte kopieringsinnstillingene.

• Gjeldende innstilling

Trykk på følgende visningsområde for å endre disse innstillingene kun for neste kopi.

• [Kvalitet]
      • [Skuff til]
      • [Øke/Redusere]
      • [Tetthet]
  5. Trykk på [Start].
    image
    Stopp kopieringen ved å trykke på image.