Aktiver Faks til server

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  • Lagre prefiks-/suffiksadressen for faksserveren i Brother-maskinen.
  1. Trykk på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[Faks til server].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Trykk på [Faks til server].
  3. Trykk på [].
  4. Trykk på [Prefiks].
  5. Skriv inn prefikset med pekeskjermen, og trykk på [OK].
  6. Trykk på [Suffiks].
  7. Skriv inn suffikset med pekeskjermen, og trykk på [OK].
  8. Trykk på image.