Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Bruke Send faks til server-funksjonen

Bruke Send faks til server-funksjonen

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Faks til server-funksjonen lar maskinen skanne et dokument og sende det over nettverket til en separat faksserver. Dokumentet vil så bli sendt fra faksserveren som faksdata til målfaksnummeret over vanlige telefonlinjer. Når funksjonen Faks til server er stilt inn til På, sendes alle automatiske faksutsendelser fra maskinen til faksserveren for faksoverføring.

Du kan sende en faks direkte fra maskinen med den manuelle faksfunksjonen når Send til server-funksjonen er på.