Hjem > Fakse > Talehandlinger og faksnumre > Kombinere adresseboknumre

Kombinere adresseboknumre

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Noen ganger vil du kanskje velge mellom ulike operatører av utenlandssamtaler når du sender en faks. Satsene kan variere avhengig av tidspunkt og bestemmelsessted. Hvis du vil benytte deg av lave satser, kan du lagre tilgangskoder til operatører av utenlandssamtaler samt kredittkortnumre som adresseboknumre.

Du kan lagre disse lange oppringingssekvensene ved å dele dem opp og sette dem opp som separate adresseboknumre i hvilken som helst kombinasjon. Du kan til og med taste sifre manuelt med talltastaturet.

For eksempel: Du kan ha lagret "01632" og "960555" i maskinen som vist i følgende tabell.

Gjeldende modeller

"01632" lagret i

"960555" lagret i

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

Adressebok: Brother 1

Adressebok: Brother 2

Du kan bruke begge til å ringe "01632-960555" med følgende prosedyre.

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Trykk på image [Faks]>[Adresse bok].
  2. Sveip opp eller ned, eller trykk påimage eller image for å vise nummeret til Brother 1.
  3. Trykk på nummeret.
  4. Trykk på [Bruk].
  5. Trykk på image[Alternativer].
  6. Trykk på image eller image for å vise [Adresse bok]-alternativet og trykk deretter på det.
  7. Trykk på [OK].
  8. Sveip opp eller ned, eller trykk på image eller image for å vise nummeret til Brother 2.
  9. Trykk på nummeret.
  10. Trykk på [Bruk].
  11. Trykk på [Start faks].
    Maskinen vil slå inn "01632-960555".

For å midlertidig endre et nummer, kan du erstatte deler av nummeret ved å trykke på det med LCD-skjermen. Vil du for eksempel endre nummeret til "01632-960556", kan du angi nummeret (Brother 1: 01632) ved hjelp av adresseboken og trykke på [Bruk], og deretter angi 960556 på LCD-skjermen.

image

Hvis du må vente på en annen summetone eller et signal mens oppringingen pågår, lager du en pause i nummeret ved å trykke på [Pause].

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Trykk på image [Faks]>[Adresse bok].
  2. Sveip opp eller ned, eller trykk påimage eller image for å vise nummeret til Brother 1.
  3. Trykk på nummeret.
  4. Trykk på [Bruk].
  5. Trykk på [Adresse bok].
  6. Trykk på [OK].
  7. Sveip opp eller ned, eller trykk på image eller image for å vise nummeret til Brother 2.
  8. Trykk på nummeret.
  9. Trykk på [Bruk].
  10. Trykk på [Start faks].
    Maskinen vil slå inn "01632-960555".

For å midlertidig endre et nummer, kan du erstatte deler av nummeret ved å trykke på det med LCD-skjermen. Vil du for eksempel endre nummeret til "01632-960556", kan du angi nummeret (Brother 1: 01632) ved hjelp av adresseboken og trykke på [Bruk], og deretter angi 960556 på LCD-skjermen.

image

Hvis du må vente på en annen summetone eller et signal mens oppringingen pågår, lager du en pause i nummeret ved å trykke på [Pause].