Hjem > Fakse > Talehandlinger og faksnumre > Sette opp grupper for gruppesending > Legge til eller slette et medlem i en gruppe for gruppesending

Legge til eller slette et medlem i en gruppe for gruppesending

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Trykk på image [Faks]>[Adresse bok]>[Rediger]>[Endre].
  2. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise gruppen du ønsker, og trykk deretter på gruppenavnet.
  3. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise [Legg til/slett]-alternativet, og trykk deretter på [Legg til/slett].
  4. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise nummeret som du vil legge til eller slette.
  5. Gjør følgende for hvert nummer du vil endre:
    • Trykk i avmerkingsboksen til et nummer for å legge dette til gruppen.
    • Trykk i avmerkingsboksen til et nummer for å slette dette fra gruppen.
  6. Trykk på [OK].
  7. Trykk på [OK].
  8. Trykk på image.