Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Angi hovedstartskjermbildet

Angi hovedstartskjermbildet

Relaterte modeller:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN

Du kan angi at LCD-skjermen skal vise et bestemt startskjermbilde eller Snarvei-skjermbilde.

Når maskinen er inaktiv eller du trykker på image, går pekeskjermen tilbake til det skjermbildet du har angitt.

1. Trykk på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]>[Skjerminnst.]>[Startside].
  2. Sveip oppover eller nedover, eller trykk image eller image for å vise skjerminnstillingene, og trykk deretter ønsket innstilling.
  3. Trykk på image.
    LCD-skjermen viser skjermbildet du valgte. Du kan endre hovedskjermbilde ved behov.