Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Slik skriver du inn tekst på maskinen

Slik skriver du inn tekst på maskinen

• Hvis du må skrive inn tekst på maskinen, vises et tastatur på LCD-skjermen.
  • Tegnene som er tilgjengelige kan variere avhengig av landet ditt.
  • Tastaturoppsettet kan variere avhengig av operasjonen du utfører.
  • Tastaturdisplayet kan variere avhengig av modell.
image
  • (DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN) Trykk på image for å bytte mellom bokstaver, tall og spesialtegn.
  • (MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Trykk på image for å velge bokstaver, tall og spesialtegn.
  • Trykk på image for å veksle mellom små og store bokstaver.
  • Trykk på image eller image for å flytte markøren til venstre eller høyre.
  • Sette inn mellomrom
  • Vil du sette inn et mellom, trykker du på [Mellomrom] eller image.
  • Gjøre korrigeringer
  • Hvis du har angitt et tegn feil og vil endre det, trykker du på image eller image for å flytte markøren til feil tegn, og deretter trykker du på image. Skriv inn riktig tegn.
  • For å sette inn et tegn, trykk på image eller image for å flytte markøren til riktig sted, og skriv deretter inn tegnet.
  • Trykk på image for hvert tegn du vil slette, eller trykk og hold image for å slette alle tegnene.