Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Tilpasse maskinen

Tilpasse maskinen

Relaterte modeller:MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

[Admininnst.]-menyen gir deg muligheten til å bytte navn på startskjermbildene og omarrangere ikonene.

[Hjemmeskjerminnst.]-menyen og [Andre skjerminnst.]-menyen har følgende funksjoner:

• Endre navn på faner for startskjermbilder
  • Legge til, fjerne og omplassere ikoner på startskjermbilder
  • Angi hovedstartskjermbilde
  • Angi skjermens bakgrunnsfarge
  • Angi om du skal vise maskinens IP-adresse på startskjermbildet
  • Endre standardfunksjonene for kopiskjermbildet og skanneskjermbildet

[Admininnst.]-menyen lar deg konfigurere tillatelser og begrensinger.

[Begrensingsadministrasjon]-menyen har følgende funksjoner:

• Brukerbegrensing
    • Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås)
    • Active Directory-pålitelighetskontroll
    • LDAP-pålitelighetskontroll
  • Angi Lås

For mer informasjon imageimage Beslektet informasjon Sikkerhet og Låse maskininnstillinger fra kontrollpanelet