Hjem > Fakse > Motta en faks > Alternativer for minnemottak > Skrive ut en faks som er lagret i maskinens minne

Skrive ut en faks som er lagret i maskinens minne

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Hvis du velger [Fax lagring], kan du likevel skrive ut en faks fra maskinens minne.
  1. Trykk på image [Innstillinger]>[Alle innst.]>[Faks]>[Skriv dokument].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Trykk på [Ja].