Slå minnemotak av

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Slå minnemottak av hvis du ikke ønsker at maskinen skal lagre eller overføre innkommende fakser.
  1. Trykk på image [Innstillinger]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[Minnemottak].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Trykk på [Av].
    image

LCD-skjermen viser alternativer hvis det fremdeles er mottatte fakser i maskinens minne.

3. Trykk på image.