Hjem > Fakse > Sende en faks > Sende en 2-sidig faks fra ADF-en

Sende en 2-sidig faks fra ADF-en

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Du må velge et 2-sidig skanneformat før du sender en 2-sidig faks. Velg enten alternativet for Lang kant eller Kort kant, avhengig av oppsettet til dokumentet.

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Legg i dokumentet.
  2. Trykk på image [Faks].
    image
    Hvis faksforhåndsvisning er stilt til [], trykker du på image [Faks]>[Sending av fakser].
  3. Trykk på image[Alternativer]>[Tosidig faks].
  4. Gjør ett av følgende:
    • Hvis dokumentet ditt er brettet langs den lange kanten, trykk på [Tosidig skanning: Langside]-alternativet.
    • Hvis dokumentet ditt er brettet langs den korte kanten, trykk på [Tosidig skanning: Kortside]-alternativet.
  5. Trykk på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
    image
    Hvis [OK]-knappen ikke vises etter du har angitt klokkeslett, trykker du på image for å gå tilbake til skjermbildet for fakssending.
  6. Angi faksnummeret.
  7. Trykk på [Start faks].

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Legg i dokumentet.
  2. Trykk på image [Faks].
    image
    Hvis faksforhåndsvisning er stilt til [], trykker du på image [Faks]>[Sending av fakser].
  3. Trykk på [Alternativer]>[Tosidig faks].
  4. Gjør ett av følgende:
    • Hvis dokumentet ditt er brettet langs den lange kanten, trykk på [Tosidig skanning: Langside]-alternativet.
    • Hvis dokumentet ditt er brettet langs den korte kanten, trykk på [Tosidig skanning: Kortside]-alternativet.
  5. Trykk på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
    image
    Hvis [OK]-knappen ikke vises etter du har angitt klokkeslett, trykker du på image for å gå tilbake til skjermbildet for fakssending.
  6. Angi faksnummeret.
  7. Trykk på [Start faks].