Hjem > Fakse > Sende en faks > Sende en faks

Sende en faks

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Gjør ett av følgende:
    • Legg dokumentet med forsiden opp i ADF.

(Ved faksing av flere sider, anbefaler vi at ADF brukes.)

image
    • Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglassplaten.
      image
  2. Trykk på image [Faks].
    image
    Hvis faksforhåndsvisning er stilt til [], trykker du på image [Faks]>[Sending av fakser].
  3. Slå faksnummeret.
    • Bruke talltastaturet

Trykk på tallene for å angi faksnummeret.

image
    • Bruke adresseboken

Trykk på image [Adresse bok], og gjør deretter ett av følgende:

• Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise ønsket nummer. Deretter trykker du på det.
      • Trykk på image [Søk], og angi deretter den første bokstaven i navnet og trykk på [OK]. Trykk på navnet som du vil ringe.

Når du er ferdig, trykk på [Bruk].

• Bruke anropsloggen

Trykk på image [Anropslogg] og trykk deretter på [Utg. samtale]-alternativet.

Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise ønsket faksnummer. Deretter trykker du på det.

Trykk på [Bruk] for å sende en faks.

4. Trykk på [Start faks].
    Maskinen skanner og sender dokumenter.
    Hvis du la dokumentet på skannerglassplaten, følger du anvisningene i tabellen.
    Alternativ
    Beskrivelse
    Ja

For å skanne neste side trykker du på Ja-alternativet, og deretter legger du neste side på skannerglassplaten.

Trykk på OK for å skanne siden.

Nei

Etter at du har skannet den siste siden, trykk på Nei-alternativet.

Maskinen sender dokumentet.

For å stoppe faksingen, trykk på image og deretter image.

Når LCD-skjermen viser [Avbryte jobb?], trykker du på [Ja].