Home > Afdrukken > Afdrukken vanaf uw computer (Windows) > Een document afdrukken met de BR-Script3 printerdriver (taalemulatie van PostScript® 3) (Windows)

Een document afdrukken met de BR-Script3 printerdriver (taalemulatie van PostScript® 3) (Windows)

Met de BR-Script3 printerdriver kunt u PostScript®-gegevens duidelijker afdrukken.

Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads om de PS-driver (BR-Script3-printerdriver) te installeren.

1. Selecteer het afdrukcommando in uw toepassing.
  2. Selecteer uw model met BR-Script3 in de naam en klik vervolgens op de knop afdrukeigenschappen of voorkeuren.
    Het venster van de printerdriver wordt weergegeven.
    image
  3. Klik op het tabblad Indeling, Papier/Kwaliteit of Afdruk beveiligen om de basisafdrukinstellingen te wijzigen. (op bepaalde modellen beschikbaar)
    Klik op het tabblad Indeling of Papier/Kwaliteit en klik vervolgens op de knop Geavanceerd... om de geavanceerde afdrukinstellingen te wijzigen. Klik op OK.
  4. Klik op OK.
  5. Beëindig uw afdruktaak.