Home > Afdrukken > Afdrukken vanaf uw computer (Windows) > De status van het apparaat bewaken vanaf uw computer (Windows)

De status van het apparaat bewaken vanaf uw computer (Windows)

De Status Monitor is een softwaretool die u zelf kunt configureren en waarmee u de status van een of meer apparaten kunt controleren. U kunt hiermee onmiddellijk op de hoogte worden gesteld van foutmeldingen.
  • Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Dubbelklik op het pictogram image in de taakbalk.
    • Klik op image (Brother Utilities) en vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op Hulpmiddelen en klik vervolgens op Status Monitor.
    Problemen oplossen
    Klik op de knop Problemen oplossen om naar de ondersteuningswebsite te gaan.
    Bezoek de website Originele Verbruiksartikelen
    Klik op de knop Bezoek de website Originele Verbruiksartikelen voor meer informatie over originele verbruiksartikelen van Brother.