Home > Afdrukken > Afdrukken vanaf uw computer (Windows) > Wijzig de standaard printerinstellingen (Windows) > De instellingen van de optionele lade configureren (Windows)

De instellingen van de optionele lade configureren (Windows)

Open de eigenschappen van uw apparaat om automatisch de optionele lade van het apparaat te detecteren en het serienummer van het apparaat te controleren.

De printerdriver detecteert de optionele lade automatisch tijdens de installatie van de driver. Als u de optionele lade na de installatie van de driver hebt toegevoegd, volgt u deze stappen:

1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Voor Windows 11

Klik op image>Alle apps>Windows Tools>Configuratiescherm. Klik in de groep Hardware en geluiden op Apparaten en printers weergeven.

• Voor Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 en Windows Server 2022

Klik op image>Systeem>Configuratiescherm. Klik in de groep Hardware en geluiden (Hardware) op Apparaten en printers weergeven.

• Voor Windows Server 2012 R2

Klik op Configuratiescherm op het Start-scherm. Klik in de groep Hardware op Apparaten en printers weergeven.

• Voor Windows Server 2012

Verplaats uw muis naar de rechterbenedenhoek van uw bureaublad. Wanneer de menubalk verschijnt, klikt u op het menu Instellingen en vervolgens op Configuratiescherm. Klik in de groep Hardware op Apparaten en printers weergeven.

2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw model en selecteer vervolgens Eigenschappen van printer. (Als de opties voor de printerdriver verschijnen, selecteert u uw printerdriver.)
    Het dialoogvenster met de printereigenschappen wordt weergegeven.
  3. Klik op het tabblad Apparaatinstellingen.
  4. Klik op de knop Autom. waarnemen.

De optionele lade en het serienummer van het apparaat worden automatisch gedetecteerd.

5. Klik op de knop Toepassen.
  6. Sluit het dialoogvenster met de printereigenschappen.

De functie Autom. waarnemen is niet beschikbaar in de volgende omstandigheden:

• Het apparaat is uitgeschakeld.
  • Het apparaat wordt gedeeld via een Print Server.
  • Het apparaat en uw computer zijn niet met elkaar verbonden.