Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Onlineservices bij Brother Web Connect

Onlineservices bij Brother Web Connect

Gebruik Brother Web Connect om services te openen vanaf uw Brother-apparaat:

Om Brother Web Connect te kunnen gebruiken, moet u een account hebben bij de onlineservice die u wilt gebruiken. Als u nog geen account hebt, maakt u er een door op een computer naar de website van de desbetreffende service te gaan.

Als u al een account hebt, hoeft u er niet nog een te maken.

Google Drive™
Een onlineservice voor het opslaan, bewerken, delen en synchroniseren van bestanden.
Website: drive.google.com
Evernote®
Een onlineservice voor het opslaan en beheren van bestanden.
Website: www.evernote.com
Dropbox
Een onlineservice voor het opslaan, delen en synchroniseren van bestanden.
Website: www.dropbox.com
OneDrive
Een onlineservice voor het opslaan, delen en beheren van bestanden.
Website: onedrive.live.com
Box
Een onlineservice voor het bewerken en delen van documenten.
Website: www.box.com
OneNote
Een onlineservice voor het bewerken en delen van documenten.
Website: www.onenote.com
SharePoint Online
Een onlineservice voor het opslaan, delen en beheren van content.

Raadpleeg de website van de desbetreffende service voor meer informatie over een van deze services.

In de volgende tabel wordt beschreven welke bestandstypen u met de functie Brother Web Connect kunt gebruiken:

Toegankelijke services

Google Drive™

Evernote®

Dropbox

OneDrive

Box

OneNote

SharePoint Online

Afbeeldingen downloaden en afdrukken *1

JPEG

PDF

DOCX

XLSX

PPTX

Gescande afbeeldingen uploaden

JPEG

PDF *2

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

XPS

FaxForward naar de onlineservices

(op bepaalde modellen beschikbaar)

JPEG

PDF

TIFF

*1
DOC/XLS/PPT-formaten zijn ook beschikbaar om beelden te downloaden en af te drukken.
*2
waaronder Searchable PDF, Signed PDF, Secure PDF, PDF/A en High Compression PDF.

image

(Alleen voor Hongkong, Taiwan en Korea)

Brother Web Connect ondersteunt alleen bestandsnamen in het Engels. Bestandsnamen in de lokale taal kunnen niet worden gedownload.