Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Overzicht Brother Web Connect > De instellingen van de proxyserver configureren via het bedieningspaneel van het apparaat

De instellingen van de proxyserver configureren via het bedieningspaneel van het apparaat

Als uw netwerk een proxyserver gebruikt, moeten de volgende proxyservergegevens op het apparaat worden geconfigureerd:
  • Adres van proxyserver
  • Poortnummer
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord
  1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instellingen]>[Netwerk]>[Web Connect-instellingen]>[Proxy-instell.]>[Proxy-verbinding]>[Aan].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op de gewenste optie en voer de proxyservergegevens in.
  3. Druk op [OK].
  4. Druk op image.