Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Overzicht Brother Web Connect

Overzicht Brother Web Connect

Bepaalde websites bieden services waarmee gebruikers afbeeldingen en bestanden naar de betreffende website kunnen uploaden en bekijken. Met uw Brother-apparaat kunt u afbeeldingen scannen en naar deze services uploaden. Daarnaast kunt u afbeeldingen die al naar deze services zijn geüpload downloaden en afdrukken.
image
  1. Afdrukken
  2. Scannen
  3. Foto's, afbeeldingen, documenten en andere bestanden
  4. Webservice

U kunt Brother Web Connect alleen gebruiken als uw Brother-apparaat verbonden is met een netwerk dat toegang heeft tot internet (via een draadloze of kabelverbinding).

Voor netwerken waarop een proxyserver wordt gebruikt, moet het apparaat ook voor het gebruik van een proxyserver zijn geconfigureerd. Neem contact op met uw netwerkbeheerder als u twijfels hebt over uw netwerkconfiguratie.

image

Een proxyserver is een computer die bemiddelt tussen computers zonder een rechtstreekse internetverbinding enerzijds en het internet anderzijds.