Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Wi-Fi Direct® gebruiken > Uw Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureren

Uw Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureren

Gerelateerde modellen:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
OPMERKING

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

De draadloze netwerkverbinding kan alleen worden gebruikt wanneer de optionele draadloze module geïnstalleerd is.

Configureer de Wi-Fi Direct-instellingen via het bedieningspaneel van het apparaat:
image
Wanneer het apparaat een Wi-Fi Direct-aanvraag van uw mobiele apparaat ontvangt, verschijnt het bericht [Verzoek om Wi-Fi Direct-verbinding ontvangen. Druk op [OK] om verbinding te maken.] op het LCD-scherm. Druk op [OK] om verbinding te maken.
  1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instellingen]>[Netwerk]>[Wi-Fi Direct]>[Handmatig].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Het apparaat toont de SSID (netwerknaam) en het wachtwoord (netwerksleutel). Ga naar het scherm met de instellingen voor draadloze netwerken op uw mobiele apparaat, selecteer de SSID en voer vervolgens het wachtwoord in.
  3. Als uw mobiele apparaat met succes verbonden is, wordt [Verbonden] weergegeven op de LCD van het apparaat.