Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Wi-Fi Direct® gebruiken > Wi-Fi Direct-netwerk configureren met de drukknopmethode

Wi-Fi Direct-netwerk configureren met de drukknopmethode

Gerelateerde modellen:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
OPMERKING

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

De draadloze netwerkverbinding kan alleen worden gebruikt wanneer de optionele draadloze module geïnstalleerd is.

image
Wanneer het apparaat een Wi-Fi Direct-aanvraag van uw mobiele apparaat ontvangt, verschijnt het bericht [Verzoek om Wi-Fi Direct-verbinding ontvangen. Druk op [OK] om verbinding te maken.] op het LCD-scherm. Druk op [OK] om verbinding te maken.
  1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instellingen]>[Netwerk]>[Wi-Fi Direct]>[Drukknop] op het LCD-scherm van het apparaat.
    image
    • Als uw mobiele apparaat Wi-Fi Direct niet ondersteunt, gaat u als volgt te werk:
      1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instellingen]>[Netwerk]>[Wi-Fi Direct]>[Groepseigenaar] en vervolgens op [Aan].
      2. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de [Drukknop] te selecteren.
    • Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Wanneer de melding [Activeer Wi-Fi Direct op ander apparaat. Druk vervolgens op [OK].] wordt weergegeven, schakelt u Wi-Fi Direct in op uw mobiele apparaat (raadpleeg voor meer informatie de handleiding van het mobiele apparaat). Druk op [OK] op het apparaat.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Indien uw mobiele toestel een lijst met mobiele Wi-Fi opties weergeeft, kies dan uw Brother-apparaat.
    • Indien uw Brother-apparaat een lijst met mobiele Wi-Fi opties weergeeft, kies dan uw mobiele toestel. Zoek nogmaals naar beschikbare apparaten door op [Opn. scannen] te drukken.
  4. Als uw mobiele apparaat met succes verbonden is, wordt [Verbonden] weergegeven op de LCD van het apparaat.