Overzicht Wi-Fi Direct

Gerelateerde modellen:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
OPMERKING

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

De draadloze netwerkverbinding kan alleen worden gebruikt wanneer de optionele draadloze module geïnstalleerd is.

Wi-Fi Direct is een van de draadloze configuratiemethodes die door de Wi-Fi Alliance® zijn ontwikkeld. U kunt uw mobiele apparaat veilig verbinden met uw apparaat zonder daarbij een draadloze router/toegangspunt te gebruiken.

image
  1. Mobiel apparaat
  2. Uw apparaat
image
  • U kunt Wi-Fi Direct tegelijk gebruiken met de bedrade en draadloze netwerkverbinding.
  • Het apparaat dat Wi-Fi Direct ondersteunt kan groepseigenaar worden. Als u het Wi-Fi Direct-netwerk configureert, doet de groepseigenaar dienst als toegangspunt.