Home > Fax > Een fax verzenden > Een wachtende fax controleren en annuleren

Een wachtende fax controleren en annuleren

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
U kunt een faxtaak annuleren voordat deze wordt verzonden wanneer deze opgeslagen is in het geheugen.
  1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Fax]>[Rest. jobs].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om te bladeren door de wachtende taken en druk vervolgens op de taak die u wilt annuleren.
  3. Druk op [Annul.].
  4. Druk op [Ja] om de faxtaak te annuleren of op [Nee] om af te sluiten zonder te annuleren.
  5. Druk op image wanneer u klaar bent.