Home > Fax > Een fax verzenden > Een fax die wordt verzonden annuleren

Een fax die wordt verzonden annuleren

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Druk op image.
  2. Druk op image terwijl het apparaat aan het kiezen is of een fax aan het verzenden is.

De LCD geeft [Taak annuleren?] weer.

3. Druk op een optie in de tabel om te annuleren of de faxtaak die bezig is verder te zetten.
    Optie
    Beschrijving
    Ja

Het apparaat annuleert het verzenden van de faxtaak.

Nee

Het apparaat annuleert het verzenden van de faxtaak niet.