Home > Fax > Een fax verzenden > Een voorblad aan uw fax toevoegen > Een boodschap voor het voorblad invoeren

Een boodschap voor het voorblad invoeren

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
U kunt maximaal twee eigen boodschappen invoeren om af te drukken op uitgaande faxen.
  1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Fax]>[Verzendmenu]>[Voorblad Opm.].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op [5.] of [6.] om uw aangepaste bericht op te slaan.
  3. Voer het bericht voor het voorblad in met behulp van het LCD-scherm. Druk op [OK].
    Druk op image om nummers, letters of speciale tekens te selecteren.
    image
    Als uw apparaat image weergeeft, drukt u op image.
  4. Druk op image.