Home > Fax > Een fax verzenden > Faxopties

Faxopties

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

Druk op image[Opties] om de instellingen voor het verzenden van faxen te wijzigen.
Optie Beschrijving
Faxresolutie

Hiermee stelt u de resolutie voor uitgaande faxen in.

De faxkwaliteit kan vaak worden verbeterd door de faxresolutie te wijzigen.

Contrast

Hiermee kunt u het contrast instellen.

Als uw document heel licht of heel donker is, kunt u de faxkwaliteit mogelijk verbeteren door het contrast te wijzigen.

2-zijdige fax

(Voor modellen met automatisch tweezijdig scannen)

Hiermee stelt u 2-zijdig scannen in.

Scanformaat glas

Stemt het scangebied van de glasplaat af op het documentformaat.

Rondsturen

Hiermee kunt u hetzelfde faxbericht naar meerdere faxnummers tegelijk verzenden.

Voorbeeld

Hiermee kunt u een faxbericht eerst bekijken voordat u het verzendt.

Tijdklok

Hiermee stelt u het tijdstip in waarop uitgestelde faxen worden verzonden.

Direct Verzend

U kunt een fax direct verzenden zonder te hoeven wachten tot het apparaat de scan uit het geheugen heeft opgehaald.

Voorpagina instellen

Hiermee stelt u in dat automatisch een voorgeprogrammeerd voorblad moet worden gefaxt.

Internationaal

Schakel deze functie in als u problemen ondervindt met het verzenden van faxen naar het buitenland.

Oproephist.

Hiermee selecteert u een nummer in het overzicht van uitgaande berichten.

Adres boek

Hiermee selecteert u een nummer in het adresboek.

Nieuwe standaard

Hiermee kunt u uw instellingen als de standaardinstellingen opslaan.

Fabrieksinstellingen

Hiermee worden alle fabrieksinstellingen hersteld.

image

U kunt de huidige instellingen opslaan door op [Opslaan als snelk.] te drukken.

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

Om de faxverzendinstellingen te wijzigen, drukt u op de knop [Opties].
Optie Beschrijving
Faxresolutie

Hiermee stelt u de resolutie voor uitgaande faxen in.

De faxkwaliteit kan vaak worden verbeterd door de faxresolutie te wijzigen.

Contrast

Hiermee kunt u het contrast instellen.

Als uw document heel licht of heel donker is, kunt u de faxkwaliteit mogelijk verbeteren door het contrast te wijzigen.

2-zijdige fax

(Voor modellen met automatisch tweezijdig scannen)

Hiermee stelt u 2-zijdig scannen in.

Scanformaat glas

Stemt het scangebied van de glasplaat af op het documentformaat.

Rondsturen

Hiermee kunt u hetzelfde faxbericht naar meerdere faxnummers tegelijk verzenden.

Voorbeeld

Hiermee kunt u een faxbericht eerst bekijken voordat u het verzendt.

Tijdklok

Hiermee stelt u het tijdstip in waarop uitgestelde faxen worden verzonden.

Direct Verzend

U kunt een fax direct verzenden zonder te hoeven wachten tot het apparaat de scan uit het geheugen heeft opgehaald.

Voorpagina instellen

Hiermee stelt u in dat automatisch een voorgeprogrammeerd voorblad moet worden gefaxt.

Internationaal

Schakel deze functie in als u problemen ondervindt met het verzenden van faxen naar het buitenland.

Oproephist.

Hiermee selecteert u een nummer in het overzicht van uitgaande berichten.

Adres boek

Hiermee selecteert u een nummer in het adresboek.

Nieuwe standaard

Hiermee kunt u uw instellingen als de standaardinstellingen opslaan.

Fabrieksinstellingen

Hiermee worden alle fabrieksinstellingen hersteld.

image

U kunt de huidige instellingen opslaan door op [Opslaan als snelk.] te drukken.