Home > Netwerk > Netwerkfuncties > PC-FAX Ontvangen configureren met Beheer via een webbrowser

PC-FAX Ontvangen configureren met Beheer via een webbrowser

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Gebruik Beheer via een webbrowser om uw instellingen voor PC-Fax Ontvangen te configureren in een webbrowser.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van apparaat" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van apparaat" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Netwerk>Netwerk>Protocol.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Vink het selectievakje PC-fax ontvangen aan en klik vervolgens op Indienen.
  6. Start uw Brother-apparaat opnieuw op om de configuratie te activeren.