Home > Netwerk > Netwerkfuncties > Faxen via het internet (I-Fax)

Faxen via het internet (I-Fax)

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Met Internetfax (I-Fax) kunt u via het internet faxdocumenten verzenden en ontvangen. Documenten worden als TIFF-F-bijlagen bij een e-mailbericht verzonden. Uw computer kan documenten verzenden en ontvangen, zolang er een toepassing op is geïnstalleerd waarmee TIFF-F-bestanden kunnen worden aangemaakt en weergegeven. U kunt elke gewenste TIFF-F-viewer gebruiken. Documenten die via het apparaat worden verzonden, worden automatisch geconverteerd naar TIFF-F-indeling. Om berichten naar en van uw apparaat te verzenden en te ontvangen, moet de mailtoepassing op uw apparaat Multipurpose Internet Mail Extensions (MIME) ondersteunen.

image
  1. Afzender
  2. Internet
  3. Ontvanger
  4. E-mailserver
image
  • I-Fax ondersteunt het verzonden en ontvangen van documenten in Letter-of A4-indeling en alleen in zwart-wit.